O noso Centro conta cun Servizo de Comedor atendido polos responsables deste servizo e por persoal non docente que se encarga da cociña e que elaboran diariamente un menú equilibrado, fixado ao principio de cada curso, para que cada familia complemente nas demais comidas do día, coa finalidade de obter a correcta dieta dos alumnos e alumnas.
O Regulamento deste servizo está especificado no punto 5.1 do NOFC.
Os alumnos, unha vez rematada a súa quenda de xantar, estarán realizando actividades lúdicas ou de estudo baixo a supervisión dos responsables deste servizo.


ALGÚNS DOS PROVEDORES DO CPR PLURILINGÜE LA MILAGROSA
Xearte Brigitte: Xeados artesáns (Compostela)
- Feitos con produtos de tempada e con leite fresca procedente de ganderías galegas.
- Certificado de Artesanía Alimentaria.
Entrelampo: Horta (Marrozos)
- Horta de tempada
- Asociación pro saúde mental sen ánimo de lucro.
- En conversión a ecolóxico.
Queixerías Bama: DOP Arzúa-Ulloa e DOP Queixo Tetilla (Touro)
- Queixos con Denominación de Orixe Protexida
Aboamigalla: IXP Pan de Cea e IXP Pan Galego (San Cristovo de Cea)
- Pan elaborado artesanalmente con Indicación Xeográfica Protexida.
Embutidos Lalinense: Embutidos (Lalín)
- Empresa familiar adicada á elaboración de embutidos de maneira tradicional.
Rivadulla: Polo galego de libre crianza sen antibióticos.