Servizo de Comedor

Servizo de Comedor

O noso Centro conta cun Servizo de Comedor atendido polos mestres responsables deste servizo e por persoal non docente que se encarga da cociña e que elaboran diariamente un menú equilibrado, fixado ao principio de cada curso, para que cada familia complemente nas demais comidas do día, coa finalidade de obter a correcta dieta dos alumnos e alumnas.

O Regulamento deste servizo está especificado no punto 5.1 do NOFC.

Os alumnos, unha vez rematada a súa quenda de xantar, estarán realizando actividades lúdicas ou de estudo baixo a supervisión dos mestres responsables deste servizo.

 

MENÚS DO COMEDOR. CURSO 2019/20

1ª SEMANA

LUNS - Lentellas c/ verduras, arroz e chourizo -Tortilla de patacas feita ao forno -Froita.

MARTES - Caldo galego c/ grelos, patacas e fabas -Macarróns con xamón cocido -Froita.

MÉRCORES - Espaguetes c/verduras e tomate -Filete de limanda ao forno c/ ensalada de tomate, leituga e cebola -Froita.

XOVES - Sopa de estreliñas (pasta, cabaciña, allo porro, tomate, pemento, cebola, cenoria) -Zanco de polo ao forno c/ patacas guisadas e guarnición -Iogur.

VENRES -Paella mariñeira (arroz, ameixas, mexillóns, calamares) -Feixóns verdes c/ allada-Froita.

 

2ª SEMANA

LUNS - Arroz á cubana c/ salsa de tomate preparada na nosa cociña -Ensalada mixta (leituga, tomate, cebola e millo) e salchichas -Froita.

MARTES - Escalopes de polo -Macarróns c/ atún (pasta, atún, tomate, allo porro, cabaciña, cebola) -Froita.

MÉRCORES - Crema de verduras (acelgas, espinacas, guisantes, cenoria, feixóns verdes, pemento, cabaciña…) -Bacallau á prancha con cachelos -Iogur.

XOVES - Sopa de fideos (pasta, cabaciña, allo porro, tomate, cebola, cenoria, pemento) -Filete de pavo ao forno c/ salteado de champiñóns – Froita.

VENRES - Cachelos c/ sardiñas en conserva -Potaxe de garavanzos, arroz e verduras -Froita.

 

3ª SEMANA

LUNS - Lentellas c/verduras, arroz e chourizo -Tortilla de patacas feita ao forno -Froita. 

MARTES - Ensalada de leituga, tomate e cebola -Albóndegas c/salsa de verduriñas e arroz en branco ( carne de tenreira e porco) – Froita.

MÉRCORES - Sopa de fideo (pasta, allo porro, cenoria, pemento, cabaciña) - Pescada á galega (pescada, patacas e chícharos) - Queixo c/ marmelo.

XOVES - Fabada c/ arroz - Sanjacobos – Froita.

VENRES - Empanada galega de atún - Macarróns c/ carne (pasta, carne vacún e porco, tomate, allo porro, cabaciña, pemento, cebola) – Froita

 

4ª SEMANA

LUNS - Sopa de marisco - Hamburguesa de polo ao forno - Ensalada de leituga, tomate, cebola e millo – Froita.

MARTES - Crema de verduras (espinacas, acelgas, cenoria, guisantes, patacas, feixóns verdes, pementos, cebola, allo p., tomate) - Filete de peituga de polo ao forno c/ patacas fritidas -Froita.

MÉRCORES - Brócoli c/ allada - Fideos c/ ameixas (pasta, ameixas, cebola, allo porro, cenoria, pemento, cabaciña)- Froita.

XOVES - Potaxe de garavanzos, arroz - Tortilla de espinacas feita ao forno - Froita.

VENRES - Ensalada mixta (leituga, tomate e cebola) - Pescada ao forno c/ patacas cocidas e allada - Flan ou natillas.